უ ხ ი ლ ა ვ ი მ ზ ა რ ე უ ლ ი
ზოგადი კითხვა:
გააკეთეთ შედარება
- აისბერგი ანუ...
თემატური კითხვები:
1.რა
მსგავსებას მოუძებნით აისბერგს და მიკროორგანიზმს?
2.რომელი ორგანიზმები
ეკუთვნიან მიკროოგანიზმებს?
3.რა აქვთ საერთო მიკროორანიზმებს?
4.ცხოვრების ნირის მიხედვით როგორი მიკროორგანიზმები
იცით?
შინაარსობრივი კითხვები:
1.რა აქვს საერთო პურს და ღვინოს? მაწონს და მწნილს?
2.კიდევ რომელი პროდუქრების დასამზადებლად გამოიყენება
მიკროორგანიზმები?
3.რომელი მიკროორგანიზმები აფუჭებენ ჩვენს საკვებს?
4.როგორ შევაფერხოთ მათი მავნე საქმიანობა ჩვენს სამზარეულოში?
5.რა პირობებია საჭირო რძემჟავა დუღილის და საფუარი სოკოების ცხოველქმედებისთვის საჭირო?
მომწონს
ReplyDeleteძალიან კარგია :-)
ReplyDeleteმაგრამ, კომენტარები ..............